top of page

RETOURNEREN

Is het artikel niet helemaal naar wens of niet wat je ervan had verwacht? Dan mag je het retourneren. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen retourtermijn. 

LET OP! Sale artikelen of artikelen verkregen door middel van een aanbieding mogen niet retour. Ook badkleding kunnen wij vanwege hygiene redenen niet retour nemen. 

Download hier het retourformulier die je kunt gebruiken bij het retourneren. 

Stuur je retourzending naar onderstaand adres:

Linge Loft
Middenstraat 17
4153AB Beesd
Nederland

Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt na ontvangst van het artikel binnen 7 dagen teruggestort op de rekening die gebruikt is bij het betalen van de oorspronkelijke transactie. Wens je het bedrag op een andere rekening? Dan kun je deze invullen op het retourformulier.

LET OP! De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Is uw retourzending niet bij ons aangekomen? Het retour zenden is op eigen risico. Het is daarom verstandig om op een manier te verzenden dat er bewijs is dat iets ter verzending is aangeboden. Indien een pakket onverhoopt niet aankomt, dan ben je zelf aansprakelijk. Wil je dit risico voorkomen, stuur dan het pakket verzekerd. 

 

Als een pakket zoek raakt, dan dien je zelf contact op te nemen met de vervoerder. Er kan dan een onderzoek worden ingesteld en zo nodig kunnen zij jou schadeloos stellen, indien het pakket verzekerd verzonden is.

Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie. 

GARANTIE

Op alle artikelen zitten 30 dagen garantie. De garantie gaat in op de datum waarop het artikel is aangekocht. Mocht er binnen die tijd iets kapot gaan, kun je met het product terug komen naar de winkel en kijken we samen voor een passende oplossing. Als een artikel defect geleverd wordt, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten door een mail te sturen naar info@lingeloft.nl

De garantie is niet geldig bij:

Artikelen die in de sale of door middel van een aanbieding  verkregen zijn.

 

Verkleuring van bijvoorbeeld sieraden door aanraking met water, parfum, crèmes en andere cosmetica.

Beschadigingen aan een artikel doordat het is gevallen of niet zorgvuldig mee om is gegaan.

bottom of page